Pretty Boy Floyd 8/12

Tirsdag aften stod den på koncert med Pretty Boy Floyd i Malmø. Det er første gang nogensinde at Pretty Boy Floyd er i Sverige og spille. Desværre kommer de ikke til Danmark i denne omgang (skam jer RTN) så man må over sundet, hvis man vil opleve disse glam konger i denne omgang. Men Danmark fik dem sidste år da de spillede i Stengade sammen med Bullet Boys og Britny Fox.

 

Og lad det være sagt med det samme. Denne aften var bandet tændte som sjældent set og gav et show som kommer på min personlige top 10 over koncerter gennem de sidste 20 år. En af grundende er nok at deres plade fra 89 Leather Boyz with Electric Toyz er en af mine absolut yndlingsskiver og på denne tour spiller de hele pladen.

 

Det som imponerede mig mest, er at man plejer at kunne mærke forskel på koncerter som holdes for flere tusinde eller som her foran max 2-300 mennesker. Scenen var max 4 gange 4 meter hvilket ik var helt nok, da de flere gange væltede højtalere og mikrofon stativer. Men de kom helt ud over scenen kan man sige. Spillestedet var en rock café/restaurant som jeg aldrig ville ha gættet kunne få et band som PBF. Men det fik de og tak for det. Stedet var rimelig fyldt da klokken blev ca. 22.30 og de gik på scenen til starten af Leather Boyz with Electric Toyz.... Og så kom de bare på stribe en efter en Rock and Roll (Is Gonna Set The Night On Fire), Wild Angels, Forty-Eight Hours, Toast of the Town (Mötley Crüe cover) Rock and Roll Outlaws, Only the Young, The Last Kiss, Your Momma Won't Know samt kæmpe hittet I Wanna Be With You. Udover de nævnte sange fra Leather Boyz skiven spillede de Junkie Girl, Good Girl Gone Bad og Saturday Night fra "Porn Stars" skiven.

 

Kan næsten ikke vente til på fredag hvor de spiller i Vaxjo ca. 150 km. fra broen til Danmark og vil klart anbefale alle som elsker glam og sleaze til at age derop. Pretty Boy Floyd består i dag af de 2 orginale medlemmer forsanger Steve Summers og guitaristen Kristy Majors samt den tidligere Mike Tramp trommeslager Troy Patrick Farrell og Chriss 6 på bas. Chriss 6 er en fryd for enhver Nikki Sixx fan, da alt han gør på scenen er taget direkte fra Sixx.

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net